Afşin'de Yol Yapım Çalışmaları

Afşin Belediyesi, yollarda bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.



Afşin Belediyesi ekipleri ihtiyaç duyulan yerlerde sıcak asfalt ve parke taşı kaplama çalışmalarını sürdürüyor.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin'de KASKİ tarafından altyapı çalışmalarının tamamladığı yerlerde üstyapı çalışmalarının başladığını belirterek, 'Afşinli hemşehrilerimizin çalışmalarımızın tamamlanması ile ayaklarına inşallah çamur değmeyecek.' dedi.

Kale mahallesi Fatih caddesinde çalışmaları yerinde inceleyen Güven, 'Ramazan ayındayız çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimizi ramazan ayı dolaysıyla ikiye böldük. 05.00 ile 12.00 saatleri arası çalışıyor. İmamlık mevki dediğimiz Kale mahallesi Fatih caddesinde çalışmalarımız başladı. Büyükşehir Belediyemiz altyapı çalışmalarını burada tamamladı. İnşallah çok kısa sürede caddemizde çalışmalarımızı bitirmeyi hedefliyoruz.” diye konuştu.

Belediye çalışmalarının her alan devam ettiğine değinen Güven şunları kaydetti:

'Ana aks, arter ve yollarda ise sıcak asfalt kaplama çalışmaları yapıyoruz. 2014’ten bu yana yaklaşık 300 bin metre kare parke, 28 bin 238 metre bordür ve 7 bin 238 metre sıcak asfalt kaplaması yaptık. Ekibimizle tüm gayretimiz ve çabalarımız Afşinimizin hak ettiği hizmeti alabilmesi, planlı bir şekilde ileriye taşımaktır. Daha yaşanabilir bir Afşin yapmak hepimizin isteği ve hedefi. Afşinli hemşehrilerimizin çalışmalarımızın tamamlanması ile ayaklarına inşallah çamur değmeyecek. Asfaltsız, kaldırımsız sokağımız kalmayana kadar çalışmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: AA