Vali Işık Karne Dağıttı

Amasya Valisi Salih Işık, Nihat Bayramoğlu İlkokulu’nda karne dağıttı.

Vali Işık Karne Dağıttı
Tatil yapmayı hak ettiklerini belirttiği öğrencilere ’iyi tatiller’ dileyen Vali Işık, “Umuyorum ki eğitim dönemi sonunda birçok öğrencimiz başarı belgesi, takdir ve teşekkür belgesi almak suretiyle bir üst sınıfa geçtiler. Fakat buna rağmen çeşitli sebeplerle bazı öğrencilerimizin karnesinde düşük not olabilir. O çocuklarımızın ailelerine tavsiyem onları kesinlikle eleştirmemeleri, destek olmaları ve özgüvenlerini zedelememeleridir. Kesinlikle başarılı öğrencilerle mukayese etmemeleridir” dedi.

Eğitimin anaokulundan başlayıp üniversiteye kadar uzanan uzun bir süreç olduğunu vurgulayan Salih Işık, “Bir hatayla çocuklarımızı yargılamamak gerekiyor. Tabi çocuklarımız eğitim süreci içerisinde maddi ve manevi birçok bilgilerle mücehhez oluyorlar. Eğitim kendisine, ailesine, topluma faydalı olacak bilgilerin aktarılma sürecidir. Doğru davranış biçimlerinin kazandırılma sürecidir. Bu anlamda emek veren okul idarecilerimize, Milli Eğitim camiamıza ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Işık, beraberinde Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, kurum müdürleri ve okul müdürü Kerem Camcı ile birlikte dolaştığı sınıflarda sohbet ettiği öğrencilere karnelerini dağıttı.

Kaynak: İHA