Kayra'nın Karne Sevinci
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumu ile yakından ilgilendiği 7 yaşındaki Kayra anaokulundan mezun oldu. Okul öncesi eğitimini alan Kayra, karne sevinci yaşadı.

"BU MUTLU GÜNÜNDE YANINDA OLDUK"
Kayra’nın eğitim gördüğü Cemil Sönmez Anaokulu’nda tören düzenlendi.
Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Şube Müdürü Mustafa Karaarslan, Kayra Yaman ve Kayra’nın ailesi ile anaokulu öğrencileri ile aileleri katıldı.
Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “2015-2016 eğitim öğretim yılının son günü. Çocuklarımızı 3 aylık tatile gönderiyoruz. Kayra çocuğumuz da geçen sene bu çocuklarımız içerisinde eğitim aldı. Ama Kayra’mızın rahatsızlığı nedeniyle uzun süreden bu yana önce Türkiye sonra ABD’de tedavisi yapıldı. Kayra çocuğumuzun anaokulunda mezuniyet törenine katıldık. Onun bu mutlu gününde yanında olduk. Biz her zaman diğer öğrencilerin olduğu gibi Kayra’nın da yanında olduğumuzu göstermek istedik. Bu süreç içerisinde Kayra’nın ailesi ile irtibat halindeyiz. İnegöllüler de Kayra’ya sahip çıktı. Cumhurbaşkanımız da yakından ilgileniyor. Kayra çocuğumuz yakında zamanda inşallah sağlığına kavuşur. Diğer öğrencilerimiz gibi ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite eğitimlerini tamamlar. Cenab-ı hak Kayra’ya sağlık ve sıhhat versin inşallah.” yedi.
"BİR ANNE OLARAK GURURLU VE ONURLUYUM"
Kayra’nın annesi Ayşen Karakaş da, “Ben bir anne olarak gururlu ve onurluyum. Okul öncesi eğitimini tamamladı. Sağlık durumundan dolayı da olsa ilk eğitimini tamamladı. İnşallah daha iyi olacak. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Çok mutluyuz” dedi.
Konuşmaların ardından Kayra diğer arkadaşları ile beraber kep atarak mezuniyet sevinci yaşadı.,
