Vanlılar Excimer Lazer İle Mutlu
Van Urartu Göz Merkezi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan Excimer Lazer tedavisi ile hastalar sağlığına kavuşuyor.

Turgay Yıldız adlı vatandaş ise, daha önceden uzağı görmeme sıkıntısının olduğunu dile getirerek, “Hastalığım ileri derecedeydi. Daha önce de Atilla hocanın hastasıydım. Ameliyat yaptıklarını duyunca geldim ve ameliyat oldum. Ameliyatım çok başarılı geçti. Şu anda çok iyi görüyorum. Gözlükleri de attım, ehliyeti de aldım. Herkese tavsiyem, çok irdelememeleri lazım” ifadelerini kullandı.
Emekli Öğretmen Lütfü Şahır da, “Benim sol gözümde çocukluktan beri ufak bir tembellik vardı. Daha sonra diğer gözümde de katarakt oluştu. Bu nedenle araba kullandığımda zorlanıyordum. Urartu Göz Merkezi’ne geldim. İlk önce tembel olan gözüme No Touch yöntemi ile Excimer Lazer yapıldı. Yüzde 15 gören gözüm şu anda yüzde 40 görüyor. Bir ay sonra da katarakt ameliyatı oldum. Sanki parmağına bir diken batar gibi bir ağrıdan sonra şimdi çok mükemmel görüyorum. Hiçbir problem yaşamadım. 60 yaşındayım ve şu anda 15 yaşındaki biri gibi görüyorum. Bizlere gösterdikleri ilgi ve başarılı ameliyatlarından dolayı Urartu Göz Merkezi doktorları ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Urartu Göz Merkezi doktorları Atilla Yazıcıoğlu ve Baran Bari İlhan ise, vatandaşların memnuniyetinin kendilerini de memnun ettiklerini belirterek, “Her zaman Van halkına en iyi sağlık hizmetlerini sunabilmek için çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Onların memnuniyeti bizim de memnuniyetimizdir” diye konuştular.
