Cins Dergi İftarı

Genel yayın yönetmeni Kılıçarslan: 'Bir taraftan kültürel iktidar diliyle mücadele eden, bir taraftan da birinci sınıf kültür verimlerini okurlarına ileten Cins, yeni dönemiyle birlikte yerli ve uluslararası yeni yazar transferleriyle kadrosunu daha da güçlendirecek'.

Albayrak Grubunca yayımlanan aylık kültür dergisi Cins'in iftarı gerçekleşti.

Kısıklı'da bir restoranda verilen iftarda AA muhabirine açıklamada bulunan derginin genel yayın yönetmeni İsmail Kılıçarslan, 9. sayının okuyucuyla buluştuğunu belirterek, 'Allah izin verirse eylül ayında 12. sayımızdan itibaren, çok radikal olmayan ama kendi içinde, içeriğe yönelik birtakım çalışmaları olacak Cins'in. Değerli yazarlarımızdan ve paydaşlarımızdan temmuz ve ağustos ayında öneri ve eleştirilerini bekliyoruz.' dedi.

Derginin yaklaşık 15 bin okuyucusunun olduğunu ifade eden Kılıçarslan, derginin gördüğü ilgiden memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Kılıçarslan, şunları aktardı:

'Bir taraftan kültürel iktidar diliyle mücadele eden, bir taraftan da birinci sınıf kültür verimlerini okurlarına ileten Cins, yeni dönemiyle birlikte yerli ve uluslararası yeni yazar transferleriyle kadrosunu daha da güçlendirecek.'

İftara İbrahim Paşalı, İhsan Aktaş, Mustafa Akar, İdil Önemli, Derin Ekonomi Dergisi Yazı İşleri Müdürü Sinem Köseoğlu ve edebiyat dünyasından isimler katıldı.
Kaynak: AA