Yatakta videolarını çekecektim..

Seri katil Atalay Filiz, işlediği cinayetleri tek tek anlattı: Kaybolan Olga ile ilgili bilgim yok. Göktuğ ve Elena, “Olga’yı öldürdün mü?” diye üzerime geliyorlardı. Yataktaki görüntülerini kaydetmeyi planladım. Başaramayınca da öldürdüm. Fatma Abla’yı, olay günü adımla hitap edip gerçek kimliğimi öğrendiği için katlettim ..

Yatakta videolarını çekecektim..
Yatakta videolarını çekecektim..
Türkiye, seri katil Atalay Filiz'in (30) yakalanmasıyla rahat bir nefes aldı. Adliyeye sevk edilen katilin cinayet itirafları ise mide bulandırdı. Filiz, 16 Eylül 2013'te Ankara'da çocukluk arkadaşı Göktuğ Demirarslan ve Rus sevgilisi Elena'yı öldürüp kaçtı. İstanbul Tuzla'da kendisini 'Furkan' diye tanıtıp bir çay bahçesinde işe başlayan Filiz, patronunun eşi Fatma Kayıkçı'yı ise 27 Mayıs'ta öldürüp kayıplara karıştı.

'EN SON 2011'DE GÖRÜŞTÜK'

5 yıldır kayıp olan Rus sevgilisi Olga'yı da öldürdüğü düşünülen Atalay Filiz, 15 günlük kaçışın ardından önceki gün İzmir Gümüldür'de bindiği minibüste yakalandı. Sorgusu tamamlanan Filiz, emniyetten zırhlı araçla çıkarıldı. Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edilen Filiz, sorgusunda kan donduran cinayetleri nasıl işlediğini tek tek anlattı. Seri katil, kayıp Olga ile ilgili soruyu, 'Bilgim yok. Onunla en son Ağustos 2011'de görüşmüştük' diye yanıtladı. İşlediği 3 cinayeti ise itiraf eden Filiz, Olga'nın kaybolmasından kendisini sorumlu tuttukları için Göktuğ ve Elena'yı öldürdüğünü aktardı.

ŞANTAJ PLANI TUTMADI

Filiz, Ankara'da işlediği çifte cinayeti şu sözlerle anlattı: 'Ankara Eryaman'da ev tuttum. 43 plakası olan tüplü bir araba aldım. O dönem Göktuğ ve kız arkadaşı da Ankara'daydı. Arada buluşuyorduk. Olga ise Fransa'da kaybolmuştu. Göktuğ ve Elena, 'Olga'yı öldürdün mü yoksa' diyerek sürekli beni sıkıştırıyorlardı. Ayar oluyordum. Göktuğ'u, arabasına yerleştirdiğim telefonla takip ediyordum. Antalya'ya tatile gideceklerdi. Kalacakları otel odasına kamera koymayı planlıyordum. Çektiğim yatak videolarını yayınlayıp, onlara zarar verecektim. Planım tutmadı. Sonra tüfek satın aldım. Ankara'da olay günü buluştuk. Yine çok fazla üzerime geldiler. Arabanın bagajından silahı aldım ve ateş ettim. Kütahya'da iki gün ormanda arabamda kaldıktan sonra İstanbul'a gittim.'

SANTİMETRE TUZAĞI
Atalay Filiz, Tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı ise kimliğini öğrendiği için öldürdüğünü söyledi. Bu cinayeti ise şu sözlerle itiraf etti: 'Tuzla'da Fatma Kayıkçı'nın eşi Gani ağabeyin çay bahçesinde işe başladım. Orada kendimi sevdirdim. Kayıkçı çiftinin oturduğu apartmanın girişindeki eve yerleştim. Mülk sahibi oldukları için Fatma Kayıkçı'da da evin yedek anahtarı vardı. Zaman zaman eve girer ve bazı eşyalarını alırdı. Son zamanlarda sık sık ve sürekli eve girip çıkmasından huylandım. Evde bazı tuzaklamalar yaptım. Masaya dosyalar, kağıtlar ve bazı özel eşyalarımı koyuyordum. Santimetre ile eşyaları koyduğum yerleri ölçüyordum. Eve geldiğimde yerleştirdiğim eşyaların yerleri değişiyordu. Kurcaladığını fark ettim. Olay günü de apartman girişindeki dairemden çıkıyordum.

'FATMA ABLA'YI VALİZE KOYDUM'

Ayakkabılarımı bağlarken Kayıkçı, merdivenlerden iniyordu. Bana 'Günaydın, nasılsın Atalay?' dedi. Saldırdım ve darp ettim. Daireme sokup bıçakladım. Sonra katlayıp bavula koydum Fatma ablayı. Zaten küçük bir insandı. Bavula zorlanmadan sığdı.'

SİNEK VE BÖCEKLER BENİ BİTİRDİ
Atalay Filiz, İzmir'de yakalandığı günü şu sözlerle anlattı: Yakalandığım gün, Menderes'e gitmeyi düşündüm. Günübirlik bir ev kiralayıp yıkanmak istedim. 15 gündür duş almıyordum. Her tarafımı sinek ve böcekler ısırmıştı. Minibüse bindim. Şoförün yanındaki kişi bana baktı. Sonra telefonunu eline alınca beni fark ettiklerini anladım. Hemen indim ve başka bir minibüse bindim. Daha sonra da polis aracı çevirdi ve beni yakaladılar. Ailemi ve annemi çok özledim. Yakalanmasaydım yeniden İstanbul'a dönecektim.

MENFEZDE SAKLANMIŞ
Seri katilin nasıl ve nerede saklandığı yönündeki ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Filiz'in Gümüldür'deki pansiyonda ve sahilde birkaç gün geçirdikten sonra dikkat çekmeden rahatça dolaşabilmek için Gümüldür Devlet Avlağı'nda saklandığı saptandı. Burada avcı gibi dolaşan Filiz'in, bazı geceler bu bölgedeki menfezde sabahladığı anlaşıldı. Filiz'in Gümüldür merkezde saklandığı mandalina bahçesinde de vatandaşlarca fark edildiği ortaya çıktı.

FINDIK ÇALIP YEMİŞ
Atalay Filiz'in yakalandığı gün dolmuşa bindiği Şaşal Köyü yakınlarındaki barakalarda birkaç gece konakladığı öğrenildi. Barakaların yakınında fındık ve ceviz satan Elif Oğuz, 'Ben burada satış yapıyorum. Geceleri burada değilim. Geçen hafta fındık poşetlerimden biri çalındı. Daha önce başıma hiç hırsızlık olayı gelmemişti. Fındık çalan kişinin Filiz olduğu söyleniyor. Aldığı fındığı da ormanlık alanda yemiş, kabuklarını görmüşler' dedi.

SELFİE TEPKİSİ
İzmir'de seri katille selfie çeken polislere tepki yağdı. Yakalandığı gün Filiz ile selfie yapan bir polisin fotoğrafları sanal alemde yayıldı. Dün de seri katille gülerek poz veren 2 polisin daha selfieleri ortaya çıktı. Bu anı görüntüleyip paylaşan 3 polis hakkında soruşturma başlatıldı. Polisler soruşturma tamamlanana kadar açığa alındı.

AİLESİNİ GÖRMEK İSTEMEDİ...
Seri katil Atalay Filiz, Galatasaray Lisesi'ni bitirdikten sonra üniversite için Fransa'ya gittiğini ancak okulu bitiremeden döndüğünü ve bunu ailesinden gizlediğini söyledi. Ailesiyle görüşmek istemeyen katil zanlısı, ailesinin gönderdiği avukatı da reddetti. Bunun üzerine Filiz'i barodan çağrılan bir kadın avukat temsil etti.

İLK BİZE SÖYLERDİ
Filiz'in gerçek kimliğini öğrendiği için öldürdüğünü söylediği Fatma Kayıkçı'nın üvey oğlu Cengiz Kayıkçı, 'O ifade yalan' dedi ve ekledi: 'Böyle bir şey imkansız. Bu adamın başkasının adına bir kimlik kullandığını görse sesini çıkarmadan bizi arardı. Şüphelense ilk bize söylerdi.'

ÜZERİNDEN ÇIKAN PARAYI BİRİKTİRDİM
Atalay Filiz'in üzerinden çıkan kimlik ve kredi kartları, çantasını kaybeden beş kişiye aitti. Seri katil, 'Üzerimdeki kimlikler ve kredi kartları, çalıştığım çay bahçesinde cüzdanlarını unutan kişilerindi' dedi. Filiz, üzerinden çıkan toplam 20 bin lira için de '3 sene çalıştım. Kira ödemiyordum ve giderim yoktu. Para biriktirdim' diye konuştu.

TUTUKLANDI
Atalay Filiz, çıkarıldığı mahkemece 'Tasarlayarak adam öldürme' suçundan Silivri Cezaevi'ne gönderildi.
..