İftar Sofraları İle Belediye Gönülleri Birleştiriyor
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, oluşturulan iftar sofraları ile gönülleri birleştiriyor.

Geleneklerin yaşanması gerektiğini belirten Bahçeci, “Hem dinimizin gereği hem de geleneklerimizin gereği olarak bunu en güzel şekilde yaşıyoruz. Ramazan ayı da buna bir vesile oluşturuyor. Ben de bugün burada sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Belediye olarak Ramazan ayına özel, ramazanın maneviyatını hissettirecek dolu dolu bir program hazırladık, her yıl olduğu gibi bu yılda toplumun bütün kesimlerini kucaklayan etkinliklerle sizleri buluşturacağız.” diye konuştu
ÇOCUKLARLA BAŞKAN İFTAR SOFRASINDA BULUŞACAK
Belediyenin düzenlediği etkinlikler kapsamında her yıl çocuklarla bir araya gelen Belediye Başkanı Bahçeci, düzenledikleri iftarlar günlük ortalama olarak 2 bin 500 kişinin katıldığını kaydetti.
Belediye Başkanı Bahçeci sözlerini şöyle tamamladı:
“Bunların yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, öğrencilerimiz, yaşlılarımızla da iftar programları düzenleyeceğiz. Bu ay içinde hastanede kalan vatandaşlarımızı da ziyaret ederek onların yalnız olmadığını hep onların yanında olduğumuzu göstereceğiz. Ayrıca Kuran Kurslarındaki öğrencilerimizi ve esnaflarımızı da ziyaret edeceğiz. Kadir Gecesi programımızı Ahi Evran Camiinde gerçekleştireceğiz. Caminin önünde mevlid-i şerif ve Kuran-ı Kerim tilaveti programı yapacağız. Bu Ramazan’da da titizlikle hazırladığımız programlarımıza, genç - yaşlı, kadın erkek bütün hemşehrilerimizi davet ediyorum. Ramazan’ın manevi ikliminden bütün şehir olarak nasiplenmemizi, Rabbimden niyaz ediyorum. Ramazanın İslam Alemi’ne ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum.”
