AKAMDER'in Projesine ÇKA'dan Destek

Adana Kamu Müteahhitlerinin (AKAMDER) hazırladığı ''Kalite yönetimi, stratejik yönetim planlama'' eğitim projesi, Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) tarafından onaylandı.

AKAMDER'den yapılan açıklamaya göre, yerel potansiyeli harekete geçirme ve yerel kalkınmayı gerçekleştirme rolünü üstlenen ÇKA'nın, AKAMDER'in projesine onay verdi.

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, temel hedeflerinin sektörün sorunlarını daha yakından takip edip ilgili mercilere duyurmak olduğunu söyledi.

Kuruluşlarından beri birçok soruna çözüm getiren çalışmalar yaptıklarını kaydeden Karslıoğlu, 'Sektörünün problemlerini çözmek için eğitim konusunda bu tasarıyla sivil toplum kuruluşu olarak Adana'da ilkleri yaşatıyoruz. Eğitimi projemiz 20 Haziranda başlayacak. Eğitimimiz, üyelerimize çok önemli katkılar sağlayacaktır. ÇKA'ya desteği için de teşekkür ediyoruz.' ifadelerini kullandı.

ÇKA Genel Sekreteri Lütfi Altunsu da eğitimin kamu müteahhitlerinin, eğitim, bilgi, birikim ve donanımlarına önemli katkı sağlayacağını, hizmet verimliliğini ve kalitesini artıracağını belirtti.

Kaynak: AA