Seri katilden son anda kurtuldu..

Başkent ve İstanbul’da 3 kişiyi öldüren Atalay Filiz, hala yakalanamadı. Firari caniyle ilgili önemli bilgilere ulaşıldı. Ankara’daki cinayetlerden önce seri katille tanışan genç bir kız, şunları anlattı: ‘Bu adam psikopat, bana zarar verebilir’ düşüncesiyle numaramı değiştirip onunla irtibatı kestim..

Seri katilden son anda kurtuldu..
Başkent ve İstanbul'da 3 kişiyi öldüren Atalay Filiz, hala yakalanamadı. Firari caniyle ilgili önemli bilgilere ulaşıldı. Ankara'daki cinayetlerden önce seri katille tanışan genç bir kız, şunları anlattı: ‘Bu adam psikopat, bana zarar verebilir' düşüncesiyle numaramı değiştirip onunla irtibatı kestim

Seri katilden kurtuldu
Türkiye'nin gündemini sarsan seri katil Atalay Filiz (30) adeta yer yarıldı içine girdi. Filiz, Ankara'da 16 Eylül 2013'te arkadaşı Göktuğ Demirarslan ve kız arkadaşı Elena Radchikova'yı öldürüp firar etti. Cani son olarak 27 Mayıs günü Tuzla'da yaşayan Fatma Kayıkçı'yı katletti. 5 yıldır kayıp olan Rus sevgilisi Olga Seregina'yı da öldürdüğü düşünülen Filiz'e Ankara'da işlediği cinayetlerle ilgili açılan dava devam ederken, iddianamede tanık beyanları dikkat çekti. Buna göre, Ankara'daki cinayetlerden önce Atalay Filiz ile görüştüğü belirlenen genç bir kız, gösterilen fotoğraflardan Filiz'i teşhis etti ancak adını 'Selim' olarak bildiğini söyledi. Filiz ile internet kafede tanıştıklarını beyan eden tanık, Filiz'in kendisinden çok fazla bahsetmediğini belirtti. Genç kız, seri katil hakkında şunları söyledi: 'Sosyal biri değildi. Fazla titizdi. Bir anda sinirlenip sakinleşirdi. Hep aynı kıyafetleri giyerdi. Bir süre sonra, 'Bu adam psikopat, bana zarar verebilir' düşüncesiyle telefon numaramı değiştirip, onunla irtibatımı kestim' dedi.

EREN'İN CESEDİ BULUNDU

Öte yandan Filiz'in en son görüntülendiği İzmir Buca'da 4 gündür kayıp olan Eren Yılmaz'ın (18) seri katil tarafından öldürülmüş olabileceği şüphesi gündeme geldi. Yılmaz'ın dün ormanlık alanda cesedinin bulunduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

KURBANLARLA SELFİE

İstanbuL ve Ankara'da 3 kişiyi öldüren ve 2011'den beri kayıp olan Rus sevgilisi Olga'yı da öldürdüğü düşünülen Atalay Filiz'in 2010'da kurbanlarıyla selfie çekildiği ortaya çıktı. Olga'nın bilgiyasarından çıkan fotoğrafın, Filiz tarafından çekildiği anlaşıldı. 4 arkadaşın Paris'te aynı evi paylaştığı saptandı. Öte yandan Olga'ın annesi Luy Seregina, kızının evlilik baskısı nedeniyle Filiz'den ayrıldığını aktardı.

SON İHBAR: ATALAY FİLİZ YUNAN ADASINA KAÇTI

Atalay Filiz'i arama çalışmaları 16. gününe girmesine rağmen sonuç alınamadı. Caniyi yakalamak için oluşturulan özel ekipler, çalışmaları Alaçatı, Buca ve Urla hattında yoğunlaştırdı. Polise ise ihbar telefonları yağdı. Zanlı için daha önce Yunanistan'dan gelen 'Burada bir otobüsten indi' şeklindeki ihbarın ardından Emniyet'e yeni bir ihbar daha ulaştı. Polisi arayan bir kişi, katil zanlısını önceki gün bir Yunan adasında gördüğünü anlattı. Kırmızı bültenle aranan Filiz'in kaçak yollardan deniz yoluyla yurt dışına kaçmış olabileceği ihtimali ağırlık kazandı. Fakat ihbarların hedef şaşırtma amacıyla yapılmış olabileceğinin de değerlendirildiği açıklandı.

KOMŞUSUNA KIZAN ARADI!

Polis, jandarma ve MİT tarafından aranan ve en son İzmir'de görüntülenen Atalay Filiz'in yakalanması için Türkiye harekete geçti. Polise giden ihbarlar binlerle ifade edildi. Ancak komşusuna kızanların ve kavga ettikleri kişilerden intikam almak isteyenlerin bile 'Atalay Filiz'i gördüm' diyerek polise ihbarda bulunduğu belirtildi.

ADINA HESAPLAR AÇILDI
Firari seri katil Atalay Filiz adına sosyal medyada açılan hesaplar dikka t çekti. Sahte olduğu düşünülen hesaplarda, 'Hepinizi tek tek öldüreceğim. Beni bulamayacaksınız. Dolmuşa bindim. Dolmuştan indim. Bir Atalay Filiz kolay yetişmiyor. Kıymet bilin. Artık valizsiz geziyorum. Yine mi bulamadınız beni. Telefon kullanmadığım da yalan. Beni takip etmeyenleri de öldüreceğim' denildi...
..