Ramazan Sokağı Huzur Veriyor

Ramazan ayını tüm güzellikleriyle yaşamak isteyenlerin uğrak mekanı Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı oldu. Mimarsinan Parkı’ndaki Ramazan Sokağı halkın büyük ilgisiyle Kayseri’nin huzuruna katkı vermeye devam ediyor. Ramazan Sokağı’nın beşinci gününe Ünlü Sanatçılardan Ömer Karaoğlu katıldı.

Ramazan Sokağı Huzur Veriyor
Her gün iftardan önce hizmet veremeye başlayan Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı, iftar sonrası Kayseri’nin dört bir köşesinden ziyaretçi akınına uğruyor. Ramazan Sokağı’nın huzurlu ortamında Ramazan ayını doyasıya yaşamak isteyenler bu kez Ünlü Sanatçı Ömer Karaoğlu’nu izleme şansı buldular.

Konseri sırasında Kayseri’de Ramazan akşamlarının bir başka olduğunu düşündüğünü ve yanılmadığını belirten Ömer Karaoğlu, "Ne yazık ki yüreğimizin coğrafyasında yangınlar oluyor. Sıkıntı içindeki insanlar için Ramazan ayı duaları çoğaltma ayı" ifadelerini kullandı.

Ömer Karaoğlu daha sonra, "Kuşlar", "Şehit Tahtında", "Yaşamak" gibi tanınmış ezgi ve ilahilerini Kayserililer için okudu. Ömer Karaoğlu konserinin ardından her akşam olduğu gibi çekiliş yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Darendelioğlu ve Sanatçı Ömer Karaoğlu’nun yapmış olduğu çekilişlerle yedi kişiye çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: İHA