Survivor'da ilk finalist belli oldu!

Tv8'in vazgeçilmez yarışma programı Survivor 2016'da bu hafta kim elendi? sorusunun cevabı Yattara olmuştu. Bu gece yapılan yarışmada ise Kıbrıs'a giden ilk isim ortaya çıktı. Peki kıyasıya geçen ödül oyunu sonunda bileti cebine koyan ilk isim kim oldu?

Survivor'da ilk finalist belli oldu!
Survivor 2016'da final sembolünün son oyununda Atakan'la karşılaşan Damla, Survivor'un ilk finalisti olmaya hak kazandı. Finalde Atakan'la kıyasıya bir rekabet içerisine giren Damla, oyunu kazanıp erkenden final biletini cebine koymuş oldu. Damla sembol oyununda rakiplerine tek puan dahi vermedi.

Survivor'da ilk finalist belli oldu!

Survivor'dan elenen isim Yattara oldu!


Survivor'da elenen bir isim daha belli oldu. Son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler barbekü ödülü için canla başla mücadele etti. Öte yandan dün gece adada bir de eleme heyecanı yaşandı ve Ünlüler'den bir kişi yarışmaya veda etti. İki dokunulmazlık oyunundan da hüsranla ayrılan Ünlüler'den, Semih ve Yattara'nın ismi ilk eleme adayları olarak çıkmıştı. İkinci dokunulmazlık oyunun kaybedilmesinin ardından ise eleme potasına Nagihan çıkmıştı. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Survivor eleme gecesinde, potada olan isimler Nagihan, Yattara ve Semih'ti. Survivor'dan elenen isim Yattara oldu.

Acun Ilıcalı tarafından başlatılan Halk SMS oylaması sırasında Survivor izleyicileri adadan gitmesini istemedikleri yarışmacılar için kısa mesaj gönderdi. Dün gece Semih, Yattara, ve Nagihan üçlüsünden SMS oylamasında en az oyu alan Yattara olunca adaya veda etmek zorunda kaldı. Yattara elenmesinin ardından söyelenecek çok fazla bir şey olmadığını ifade etti.