'Hayatı Aydınlat Konserleri'

BEDAŞ çalışanlarının oluşturduğu koroya, ilk konserlerinde sanatçı Müşerref Akay da eşlik etti.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ. (BEDAŞ) tarafından 'Hayatı Aydınlat' adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında, BEDAŞ çalışanlarının oluşturduğu koro tarafından verilen konserlerin ilki müzikseverlerle buluştu.

Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleşen 'Hayatı Aydınlat Konserleri'nin ilkinde, BEDAŞ çalışanlarına, sanatçı Müşerref Akay da eşlik etti.

Türk halk müziği ve Türk sanat müziği eğitimleri alan BEDAŞ çalışanlarından oluşan Hayatı Aydınlat Korosu, 'Artık Sevmeyeceğim', 'Dertleri Zevk Edindim', 'O Beni Bir Bahar Akşamı Bırakıp Gitti' ve 'Söyle Naz mı Bu Kaş Çatış' şarkılarını seslendirdi.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ. Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu etkinlikte yaptığı konuşmada, 'Hayatı Aydınlat' kapsamındaki sosyal sorumluluk projelerinin sadece engelli öğrenciler için özel sınıflarla sınırlı kalmayacağını, engellilerin hareket özgürlüğünü sağlamaya yönelik akülü sandalye şarj istasyonları sayısının artırılmasını da hedeflediklerini ifade etti.

BEDAŞ’ta sosyal sorumluluk projelerine her departmanın katılım gösterdiğini anlatan İslamoğlu, 'Hayatı Aydınlat projesinin yanı sıra BEDAŞ Akademi projesiyle de insan kaynakları alanında ses getirecek çalışmalara imza atacağız.' dedi.

- Engelli öğrencilere yönelik özel sınıflar

BEDAŞ, 'Hayatı Aydınlat' adı altında bir dizi kurumsal sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor. İlk olarak 'Association for Coaching Türkiye' Koçluk Derneği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı iş birliğiyle, İstanbul’un Avrupa yakasındaki beş ilkokulda engelli öğrencilere yönelik özel sınıf kuruldu. Projenin devamında ise sınıf sayısının artırılması hedefleniyor.
Kaynak: AA