Başkan Akdoğan'ın Ankara Temasları

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve beraberindeki heyet, TBMM'de temaslarda bulundu, bazı bakanları ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Nizip ilçesine yapılması planlanan hizmetleri görüşmek üzere Ankara'ya giden Akdoğan, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Ahmet Uzer ve Abdulkadir Yüksel ile Eski AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Uzunaslan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Karadağ, ve Belediye Meclisi üyeleriyle ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Genel Sekteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül'ü makamında ziyaret eden heyet, Gül'e Nizip'teki çalışmaları ve ilçenin beklentilerini aktardı.

Akdoğan ve beraberindeki heyet, daha sonra Abdulahamit Gül'ü de alarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin ve Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu'nu da ziyaret etti, Nizip ilçesine yapılması planlanan bazı hizmetlerle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Kaynak: AA