Eyüplü Gençler 'Mustafa Ceceli' Dedi

Eyüp Belediyesi’nin gençler için düzenlediği mezuniyet şöleni bu yıl 19-29 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Gençlik ve Fetih Şöleni kapmasında gerçekleştirilecek. Gençlere sahnede kimi görmek istersiniz sorusunun yöneltildiği ankette Eyüplü gençlerin büyük çoğunluğu Mustafa Ceceli cevabını verdi.

Eyüplü Gençler 'Mustafa Ceceli' Dedi
Simurg Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezleri’ni farklı bir programla hizmete alan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, bunun yanı sıra okullara ve öğrencilere olan desteklerini de aralıksız sürdürüyor.

Geleneksel hale gelen mezuniyet şöleni de bu yıl ilk kez 19 - 29 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Gençlik ve Fetih Şöleni kapsamına alındı. Eyüp Belediyesi de gençlerin keyifli ve eğlenceli bir gün geçirmesi için onların hangi sanatçıyı sahnede görmek istedikleri yönünde bir anket yaptı. Başkan Remzi Aydın’ın talimatıyla yüzlerce öğrenci ile yapılan anketten ise, büyük bir farkla son yılların önemli isimlerinden biri olan Mustafa Ceceli ismi çıktı.

Gençlerin bu talebini kırmayan Başkan Aydın 19 - 29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Gençlik ve Fetih Şöleni’nde gençleri Mustafa Ceceli ile buluşturacak.
Kaynak: İHA