Muğla'da Uyuşturucu Operasyonu

Muğla’da jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 112 uyuşturucu hap, 13 gram esrar ve 377 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Muğla'da Uyuşturucu Operasyonu
Muğla’nın Marmaris , Ortaca ve Seydikemer ilçelerinde jandarma tarafından uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında denetimler gerçekleştirildi.

Jandarma ekipleri Marmaris ilçesine uyuşturucu madde getirileceği ihbarını üzerine bir yolcu otobüsünü durdurmak üzere Çetibeli kontrol tedbir aldı.Durdurulan otobüste yolculuk eden bir şahsın hareketlerinden şüphelenen ekipler, şüphelinin üzerinde ve eşyalarında arama yaptı. Zanlının çantasında 112 uyuşturucu hap ile 4 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucu maddeye el konulurken zanlı ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Mahallesi’nde soğan ekili bahçede jandarma tarafından yapılan aramada ise 14 kök Hint keneviri ile 9 gram esrar ele geçirildi. Seydikemer ilçesi Yaka Mahallesi’nde de ihbar üzerine gidilen ormanlık alanda, 363 kök Hint keneviri ele geçirildi. Uyuşturucu madde imha edildi.
Kaynak: İHA