Bitlis'te Ramazan Öncesi İş Yeri Denetimi

Bitlis Belediyesi, Ramazan ayı öncesi ilde bulunan iş yerleri denetimlerini sıklaştırdı.

Bitlis'te Ramazan Öncesi İş Yeri Denetimi
Bitlis Belediye Eş Başkanı Hüseyin Olan’ın da katıldığı denetimde zabıta müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesi halkın doğrudan gıda temin ettiği fırın, pastane, kasap, gıda, imalathane ve unlu mamul üretim yerlerine yönelik olarak denetimler yaptı. Bitlis Belediye Eş Başkanı Hüseyin Olan, belediye meclis üyeleri Sani Güneri ve Mahmut Özgüzel ile zabıta memurlarının katılımıyla yapılan denetimlerde üretim yerleri ruhsat, hijyenik ve fiziki şartlar, çalışanların özellikleri ve iş güvenliği konularında ayrıntılı denetime tabi tutuldu.

İnsan sağlığının her şeyden daha önemli olduğunu belirten Bitlis Belediye Eş Başkanı Hüseyin Olan, "Yaklaşan Ramazan ayı öncesi halkımızın sağlıklı ürünler tüketebilmesi amacıyla fırın ve pastane, kasap gibi unlu mamullerin üretildiği yerlere denetimlerde bulunduk. Denetimler belirli aralıklarla zamansız bir şekilde devam edecek" dedi.

Denetim sırasında esnafın sorunlarını da dinleyen Eş Başkan Olan, esnaflar ile birlikte sorunların kısa sürede çözeceklerini ifade etti.

Kaynak: İHA