Marmaraereğlisi'nden Kısa Kısa

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Sulama Kooperatifi ve Çiftçi Mallarını Koruma Derneğini ziyaret etti.

Kooperatif binasında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Uyan, çiftçilerle güzel bir birliktelik yakaladıklarını dile getirdi. Uyan, ''Belediye olarak çiftçilerimize elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Kendilerinden gelen talepleri de titizlikle inceleyerek gereğini yapmaya çalışıyoruz.' dedi.

Uyan'dan bazı taleplerde bulunan çiftçiler, ilçede büyük oranda sulu tarım yapıldığını belirtti.

Belediyeyle çok güzel bir eşgüdüm yakaladıklarını anlatan kooperatif ve dernek üyeleri, yılda iki defa hasat yapmaya başladıklarını kaydettiler.

- Spora destek

Marmaraereğlisi Belediyesince spora destek verilmeye devam ediliyor.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede sporun bütün dallarına destek sunduklarını söyledi.

Birçok spor dalında ücretsiz kurslar verdiklerini kaydeden Uyan, ''Bunların da uzman hocalar tarafından verilmesini sağlıyoruz.'' dedi.

Özellikle basketbolda bölgede ciddi derecelere imza attıklarını dile getiren Uyan, her geçen gün sporcularının sayısının arttığını kaydetti.

- Yol yapım çalışmaları

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından ilçe genelindeki yol yapım çalışmaları sürdürülüyor.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ekiplerin tespit edilen ve ihtiyaç duyulan bölgelerde yol yapım çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Arterler başta olmak üzere mahalle ve sokaklarda çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Uyan, ''İlçemizde yaz aylarının yaklaşmasıyla bir takım çalışmaların startını verdik. Bunlar arasında, yol yapım ve tadilat çalışmalarımız da var. Ekiplerimizin belirlediği ihtiyaç duyulan bölgelerde yol yapım çalışmalarımız devam edecek.'' dedi.

Yol yapım ve onarımlarının ardından asfaltlama çalışmalarına başlayacaklarını belirten Uyan, halktan gelen talep ve istekleri de dikkate alarak çalışmalarına ivme kazandırdıklarını kaydetti.

Kaynak: AA