E-Twinning Bölge Çalıştayı Van'da Başladı
Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde beş ilden öğretmen ve eğitimcilerin katılımıyla yapılan e-Twinning Bölgesel Çalıştayı Van’da başladı.

Van’ın koordinatörlüğünde Muş, Bitlis, Ağrı ve Hakkari ilinden 85 öğretmen ve eğitimcinin katıldığı ve Double Treeby Hilton Otel’de başlayan çalıştay, iki gün sürecek.
Söz konusu çalıştayda öğretmenlerin e-Twinning portalını daha iyi tanımaları, projeler yapmaları, örnek proje çalışmaları ve daha güçlü bir işbirliği ortaklığına teşvik edilmelerinin yanı sıra Erasmus+ projeleri içinde uygun ortaklar bulmaları yönünde eğitimler verilecek.
İlk defa Erasmus+ projesi yapacak olan öğretmenler için de iyi bir deneyim olması açısından önem taşıyan çalıştayda, özellikle e-Twinning portalı, iletişim, teknoloji, proje çalışmaları gibi konuların ele alınacağı ifade edildi.
