'Konyaaltı Mutlu Çocuklar Fuarı' Açıldı

’Mutlu Çocuklarla Mutlu Geleceğe’ sloganı ile ’Konyaaltı Mutlu Çocuklar Fuarı’nın açılışı Cam Piramit’te gerçekleştirildi.

'Konyaaltı Mutlu Çocuklar Fuarı' Açıldı
19-22 Mayıs tarihleri arasında Cam Piramit’te ziyaretçilere açık olacak olan ‘Mutlu Çocuklar Fuarı’ Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in katılımıyla açıldı. Cam Piramit’te yapılan açılışa Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Antalya İl Başkanı Semih Esen, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı İlhan Buğdaycı, meclis üyeleri, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.

Fuarın açılışı öncesi Zafer Okulu öğrencileri ilk olarak işaret diliyle ‘Atatürk’ü’ anlattı. Minik öğrenciler daha sonra ise mini bir dans gösterisi gerçekleştirdi.

“BÜTÜN ENGELLERİ AŞACAĞIZ”

Öğrencilerin gösterisinin ardından Mutlu Çocuklar Fuarı’nın açılış konuşmasını yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Gençlik Bayramı’nı kutladı. Başkan Muhittin Böcek, “Böylesi güzel ve anlamlı bir günde sizlerle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duydum. Öncelikle bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin, kurtuluşunun Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir güneş gibi doğduğu gün. Ben bugün burada bu konuşmayı yapıyorsam eğer sizlerle burada bu buluşmayı yapıyorsak bütün unları Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyuz. Her ne kadar son zamanlarda unutturulmaya çalışılsa da sizlerde bizler de bütün Türkiye Cumhuriyeti’ni seven, Atatürk’ün devrim ve ilkeleri doğrultusunda hareket eden herkes tarafından bütün engelleri aşacağız inşallah” dedi.

“ÇOCUK FUARI İLE TÜRKİYE’DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Belediye olarak birçok proje gerçekleştirdiklerini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, fuarla birlikte Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi.

Başkan Muhittin Böcek, “18 Nisanda hepinizin sayesinde 18’inci yılıma girdim. Bizi seven seçen insanları, bizi aday gösteren bütün parti büyüklerimiz olmak üzere hiç kimseyi üzmeden bugünlere geldik. Bundan sonra da azim ve kararlılıkla sizlerle birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Belediyecilik insanların yaşamlarını kolaylaştırmaktır. Bunun yanında da sosyal projeler yapmaktır. Biz de belediye olarak fuarlarla ilgili ‘okumak lazım’ sloganıyla yola çıktığımız ‘Konyaaltı Kitap Fuarı’ ile yola çıktık. 18 yıllık çalışmalarımızda bütün sosyal projelerin yanı sıra böylesi özel fuarlarla devam ettik. Kadınlarımıza, gençlerimize, büyüklerimize, küçüklerimize birçok projeler gerçekleştirdik Türkiye’de düşünülememiş. Biliyorsunuz ki çocuklar fuarlara alınmazlar. Bizde bütün çalışma arkadaşlarımızla birlikte düşündük ve Antalya’mızda Türkiye’mizde bir ilki gerçekleştirmek üzere Antalya Konyaaltı Mutlu Çocuklar Fuarı adı altında fuarımızı gerçekleştiriyoruz. Tabi ki bu fuarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Fuar açılışının ardından Başkan Muhittin Böcek ve katılımcılar cam piramit içerisinde yer alan stantları gezdi. Başkan Böcek içeride bulunan çocuklarla yakından ilgilendi.
Kaynak: İHA