'Adımı da partimi de mahvettin çocuk'

Bugünkü manşetinde, Atatürk’ün 2’inci cumhurbaşkanı İsmet İnönü’yle bir fotoğrafını tam sayfa manşet yapan Güneş, İnönü’nün yerine Kılıçdaroğlu’nu yerleştirdi.

'Adımı da partimi de mahvettin çocuk'
'Adımı da partimi de mahvettin çocuk'
Atatürk'e ‘Adımı da, partimi de mahvettin çocuk' dedirten Güneş, Atatürk'ün dilinden iktidarın CHP'yi topa tuttuğu konularda sitemlerde bulundu.

“Ben bağımsızlık dedim, sen ülkeni müstevlilere şikayet ettin. Ben muasır medeniyet dedim, sen köprüye, baraja, havalimanına karşı çıktın. Ben büyük Türkiye hayal ettim, sen terör örgütleriyle, bölücülerle işbirliği yaptın. Ben düşmana merhamet, acz ve zaaftır dedim. Sen bu ülkenin düşmanlarıyla kol kola girdin” denilen manşette, bugün Anıtkabir'e yürüme kararı alan CHP liderine “Çocuk bugün hangi yüzle kabrimi ziyarete geleceksin” ifadesi yer aldı.

'Adımı da partimi de mahvettin çocuk'