Van'da 'Urartu Göz Günleri' Başladı

Van Urartu Göz Merkezi tarafından ‘1’inci Urartu Göz Günleri’ kapsamında doktorlara seminer verildi.

Van'da 'Urartu Göz Günleri' Başladı
Double Tree By Hilton Van Otel’de düzenlenen seminerde açılış konuşmasını yapan Urartu Göz Merkezi Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Operatör Dr. Baran Bari İlhan, düzenlenen seminer ile Van ve çevresindeki tüm göz doktorlarıyla bilgilerin paylaşılması ve güncellenmesini amaçladıklarını söyledi.

İlhan, “Bu seminerler mesleki eğitim ve gelişim amacıyla yapılmaktadır. Hedefimiz bu yıl ilkini düzenlediğimiz ‘Urartu Göz Günleri’ni geleneksel hale getirmektir” dedi.

Urartu Göz Merkezi Başhekimi ve aynı zamanda Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Operatör Dr. Atilla Yazıcıoğlu ise, Urartu Göz Merkezi ile ilgili bilgilendirmede bulunarak, yapılan hizmetlere değindi. Slayt gösterisi eşliğinde katarakt ve Excimer Lazer hakkında kısa bir bilgilendirmede bulunan Yazıcıoğlu, seminere katılan herkese teşekkür etti.

Batı Göz Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Operatör Dr. Mehmet Söyler tarafından ‘Katarakt ve Excimer Lazer’ konularında doktorlara seminer verilmesi ile devam eden program, ikramlarla son buldu.
Kaynak: İHA