Hüseyin Gülerce: Fethullah Gülen bitti

Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, toplum nazarında Fethullah Gülen ve Gülen hareketinin bittiğini söyledi.

Hüseyin Gülerce: Fethullah Gülen bitti
Hüseyin Gülerce: Fethullah Gülen bitti
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Türker Akıncı'nın moderatörlüğündeki Ortak Akıl programında gündemi değerlendiren Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, MHP'de yaşanan gelişmeleri yorumlarken Fethullah Gülen ile ilgili yine çarpıcı bir açıklamada bulundu.

MHP'deki kurultay süreciyle ilgili, 'Bahçeli'den intikam alınıyor' diyen Gülerce, 'Bunu Sayın Meral Akşener'in hatrı için yapmıyorlar. Burada MHP'yi kendilerini savunan bir siyasi parti haline getirme stratejisi var. Çünkü toplum nazarında Fethullah Gülen ve Gülen hareketi şu anda bitmiş durumda' şeklinde konuştu. Gülerce şöyle devam etti:

'Yani toplumun içerisinde Türkçe olimpiyatlarının bütün şehirlerde yapıldığı dönemde; tasvip etmiyorum ama yüzde 90 destek vardı. Şimdi toplumun yüzde 95'in bu cemaate karşı. Cemaat de diye bir şey kalmadı ama dost halkasını yüzde 100 kaybettiler.

Cemaat kul hakkı yiyor, sınav sorularını çaldıkları için hakkı yenen insanlar var, bunun hesabını kim verecek. Bunlar toplum nazarında bittiler.' BEYAZ GAZETE

Hüseyin Gülerce: Fethullah Gülen bitti'Fethullah Gülen, Devlet Bahçeli'den intikam alıyor'Hüseyin Gülerce: Fethullah Gülen bittiHüseyin Gülerce'den Meral Akşener yorumu