Validen Hemşirelere Övgü
Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğu, hemşirelik mesleğinin son derece önemli olduğunu ve sağlık çalışanlarının sadece doktordan ibaret olmadığını belirterek, “Hemşireler gizli kahramanlardır” dedi.

ODÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Tevfik Noyan da yaptığı konuşmada “Kutsal bir mesleği icra eden hemşireler ana konusu insan olan, özünde sevgi, merhamet, vicdan gibi hisler barındıran, kendinden ödün veren ve dertlerimize derman olan hem sevincimizi hem de üzüntümüzü paylaşan kişilerdir” ifadelerini kullandı.
Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu, Rektör Vekili Prof. Dr. Tevfik Noyan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Metin Kara, Sağlık Yüksek Okulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Ebru Şahin, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci ve davetli katıldı.
Programın devamında Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin gerçekleştirdiği ’Yaşamak’ temalı şiir dinletisi ve ’Hemşire ve Hemşirelik Öğrencisi Olmak’ konulu mizahi fotoğraflar ve kısa video gösterimi yapıldı.
