Engelliler Haftası Sergisi Açıldı
Samsun’da, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle “Engelliler Haftası Sergisi” açıldı.

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, özel bakım merkezleri, engellilere yönelik eğitim yapan okulların ve sivil toplum kuruluşlarının stantlarının yer aldığı sergide, engellilerin yaptığı el emeği göz nuru eserler yer aldı.
Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan engelliler, kendilerinin yaptığı Türk bayrağı tablosunu Vali Yardımcısı Mehmet Ali Yıldırım’a hediye etti. Bütün stantları tek tek gezerek engelli çocuklarla fotoğraf çektiren Vali Yardımcısı Yıldırım, hoşuna giden bir teşbihi de satın aldı.
Açılışa; Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, İl Müdür Yardımcıları Necmettin Aygün, Yüksel Kıyak, Hamit Gümüş, engellilere yönelik eğitim yapan okulların müdürleri, Özel Bakım Merkezi Müdürleri ile engelli öğrenciler katıldı.
Bulvar AVM’de düzenlenen sergi, Cuma gününe kadar vatandaşların ziyaretine açık olacak.
