Urla Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu Anneler İçin Söyledi

Anneler Günü dolayısıyla Urlalılarla bir araya gelen Urla Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Urla Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu Anneler İçin Söyledi
Urla Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu Anneler Günü dolayısıyla Urla Cumhuriyet Meydanında düzenledikleri konserle Urlalılarla bir araya geldi. Kendilerine “Mahurla” adını veren topluluk müzikseverlere keyifli dakikalar yaşattı.

Konsere Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Şef Mustafa Yaşar Koçyiğit yönetimindeki Urla Belediyesi Türk Sanat Müziği Mahurla Topluluğu Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz eserlerini seslendirdi. İki bölümden oluşan konserin sonunda ise sanatçılar müzikseverlerden büyük alkış aldı.

“URLA’YA RENK KATTINIZ”

Anneler Günü etkinliği kapsamında düzenlemiş oldukları konserden dolayı Urla Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğuna teşekkür eden Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar: “ Konser sonunda alınan alkışlardan da belli ki konsere gelen herkes güzel bir gece yaşadı. Konserlerimizi bundan sonra Urla’nın birçok yerinde yapalım. Mahurla’ya çok teşekkür ediyorum. Urla’ya renk kattılar. İyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz ve iyi ki Urlalısınız” dedi.

Konser sonunda ise Başkan Sibel Uyar koro üyelerine teşekkür ederek Şef Mustafa Yaşar Koçyiğit’e çiçek takdim etti.
Kaynak: İHA