Belediyeden Muhtarlara Tablet Bilgisayar

Karaman Belediyesi , 56 muhtara tablet bilgisayar hediye etti.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, muhtarlar ve belediye meclis üyeleriyle istişare toplantısı düzenledi. Çalışkan, toplantıda yaptığı konuşmada, Karaman’ın kentsel bir dönüm içerisinde olduğunu söyledi.

Muhtarların da bu hizmetlerin yürütülmesine yön verdiğini belirten Çalışkan, ' Sizler önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Vatandaşlarımızla bizim aramızda köprü kuruyorsunuz. Tüm mahallelerimize aynı hizmeti götürmek istiyoruz. Elbette bazı mahallelerde eksik kalan hizmetler var. Fakat bunun nedenini hepiniz biliyorsunuz. Buralarda doğalgaz gibi altyapı çalışmalarının tamamlanmamış olması. İmarı düzgün, altyapısı bitmiş tüm bölgelerde asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamladık.' diye konuştu.

Karaman'ın son yıllarda şehirleşme yolunda büyük bir atılım içerisinde olduğunu ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

' Birçok ilde olmayan hizmetler, hükümetimizin ve milletvekillerimizin desteğiyle Karaman’da gerçekleştiriliyor. Seçim vaatlerimizde ne belirttiysek tek tek hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Mahallelerimizdeki eksiklikleri yakından tespit edip bize ileten muhtarlarımızla bir bütün halinde çalışıyoruz. Muhtarlarımızın vatandaşlarımızla daha rahat ortamlarda görevlerini yapabilmeleri için muhtar ofisleri yaptık. Bugün de görevlerini yaparken teknolojik imkanlardan faydalanmaları için kendilerine birer adet tablet bilgisayar hediye edeceğiz. Bilgi işlem merkezimizle entegreli bu bilgisayarlarla muhtarlarımız işlerini çok daha kolay bir şekilde yürütebilecekler. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.”

Konuşmaların ardından 56 mahallede görev yapan muhtarlara, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü ve belediye meclis üyeleri tarafından tablet bilgisayarlar dağıtıldı.

Kaynak: AA