Horeca'da Belkıs Yağ'a Yoğun İlgi
Türkiye’nin önde gelen Yağ Markalarından Belkıs Yağ Lübnan’ın Başkenti Beyrut’ta açılan HORECA 2016 Uluslararası Gıda Otel Ekipmanlar Fuarının gözdesi oldu. Fuarın ilk gününden itibaren yoğun ilgi gören Belkıs Yağ standında Ortadoğu ve Afrika ülkelerinden gelen alıcıların yoğunluğu dikkat çekti.

DÜNYA PAZARLARINA FUARLARLA GİREBİLİRİZ
7 kıta da 50’den fazla ülkeye yağ ihracatı gerçekleştiren Belkıs Yağ standı fuarın ilk gününden itibaren yoğun ilgi görmeye başladı.
Pam Yağ Gıda ve Kimya Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt Türkiye’nin ve Gaziantep’in 2023 vizyon ve hedeflerine katkı sağlamak için Belkıs Yağ’ın da önemli hedefleri olduğunu, modern ve hijyenik tesislerinde üretilen yağlarının iç ve dış piyasalarda aranan markalar haline geldiğini ifade etti.
