CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Tepkiler

AK Parti Isparta Kadın Kolları Başkanı Saraç: 'Allah hiçbir siyasetçiyi böyle edep dışı sözlerle milletin gözünden ve yüreğinden düşürmesin'.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ve AK Parti Isparta Kadın Kolları Başkanı Havva Saraç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki sözlerine tepki gösterdi.

Zabun, yazılı açıklamasında, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini eleştirdi. Zabun, 'Atatürk, günün birinde CHP'nin başına Kılıçdaroğlu kadar seviyesiz birinin geleceğini tahmin etseydi matematik öğretmenine kibarca teşekkür eder ve 'Kemal' adını almayı reddederdi.' ifadesini kullandı.

Saraç ise açıklamasında Kılıçdaroğlu'nun Bakan Sema Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği sözlerin toplumun her kesiminden tepki çektiğini kaydetti. Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri söylemesine şaşırmadıklarını ifade eden Saraç, açıklamasında şunları kaydetti:

'Allah kimseyi siyaset üretemediği için böyle edepsiz, akılsız cümleler kurmaya sevk etmesin. Yine Allah hiçbir siyasetçiyi böyle edep dışı sözlerle milletin gözünden ve yüreğinden düşürmesin. 'Bakanımıza yapılan hakaret tüm bayanlara yapılmıştır' diyoruz ve Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerini lanetliyoruz.'
Kaynak: AA