Genç Filografi Sanatçıları
Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesindeki Genç KAYMEK öğrencileri Kutlu Doğum Haftası’na hazırlanıyor. Hocalarından filografi sanatını öğrenen öğrenciler birbirinden güzel tablolar oluşturuyor.

Genç KAYMEK Filografi Eğitmeni Adem Yıldız, derslerden arta kalan zamanlarda öğrencilere filografi sanatını öğrettiklerini belirterek Kutlu Doğum Haftası’nda sergi açmak istediklerini söyledi.
Yoğun derslerle bunalan öğrencilerin hem el becerilerini geliştirdiklerini hem de onlara sanat öğrettiklerini ifade eden Yıldız, genelde hat çalışmaları yaptırdıklarını belirtti.
Filografi sanatının çok zor olduğunu ve büyük bir sabır istediğini dile getiren Adem Yıldız, "Çocuklarımıza Peygamber sevgisini aşılamaya çalışıyor ve manevi yönden de bilgiler vermek istiyoruz" dedi.
