Atakum İlçesine Yapılması Planlanan Devlet Hastanesi

Belediye Başkanı Taşçı: 'Atakum halkı, devletin sağlık hizmetlerinden kendi ilçesinde faydalanacak'.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Atakum halkı, devletin sağlık hizmetlerinden kendi ilçesinde faydalanacak. Ben Atakumlulara söz verdim ve bu sözümü tutmama kimse engel olamayacak.' dedi.

Başkan Taşçı, bir araya geldiği mahalle muhtarlarına ilçede yapılması planlanan devlet hastanesi konusunda bilgi verdi.

İlçeye resmi bir hastane kazandırılmasına engel olmak isteyenler olduğunu ancak tüm engellemelere rağmen hastanenin yapılacağının söyleyen Başkan Taşçı, 'Biz onlara pabuç bırakmayacağız. Sağlık Bakanımızdan söz aldık. Hastane açılacak.' dedi.

Taşçı, sözlerini şöyle sürdürdü:

'İlçemizin en önemli eksiklerinden birisi de resmi bir hastanenin olmayışıdır. Hastanenin ilçemize kazandırılmasına engel olmak isteyenleri AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel'e bildirdik. Kendisi konuyla bizzat ilgilenerek Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na aktardı. Engellemelerden, çıkan çatlak seslerden Sağlık Bakanımıza bahsederek bir an önce Atakum İlçesine hastane kazandırılması talebinde bulunduk. Bakanımız bu talebimize destek vererek en kısa sürede hastane eksikliğinin giderilmesi için gereğini yapacaklarını belirtti. Buradan açık bir şekilde dile getiriyorum. Atakum halkı, devletin sağlık hizmetlerinden kendi ilçesinde faydalanacak. Ben Atakumlulara söz verdim ve bu sözümü tutmama kimse engel olamayacak.'

Programa, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Samsun İl Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, Atakum Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Topsakal ile mahalle muhtarları katıldı.
Kaynak: AA