Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediye Başkanı Baysan, esnafa çalışma ruhsatlarını dağıttı.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yeni açılan iş yerlerini ziyaret ederek, esnafın çalışma ruhsatlarını dağıttı.

Baysan, ruhsat dağıtımı sonrası yaptığı açıklamada, Çorlu’nun ekonomisine ve iş gücüne katkı veren esnafa ruhsatlarını vermeye devam ettiklerini belirtti.

İlçe genelinde yeni açılan yerlerin ruhsatlarını dağıtmaya devam edeceklerini ifade eden Baysan, 'Açtıkları iş yerleriyle ekonomiye güç veren, hizmetin yanı sıra istihdama katkı sağlayan esnafımızın çalışma ruhsatlarını kendimiz ziyaret ederek veriyoruz. Bu ziyaret sırasında esnaflarımıza aynı zamanda Çorlu’ya ve ülkemize kazandırdıkları katma değer için ayrı ayrı teşekkür ediyoruz'' dedi.

- Mental aritmetik kursu devam ediyor

Çorlu Belediyesi tarafından başlatılan ''Mental Aritmetik Zihinsel Gelişim'' kursu devam ediyor.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, yaptığı yazılı açıklamada, 5-11 yaş arasındaki çocukların zihinsel ve düşsel gelişimine katkıda bulunan mental aritmetik eğitimlerinin yoğun talep gördüğünü belirtti.

Kursun Trakya Bölgesi'nde ilk olarak Çorlu Belediyesi'nde yapıldığını kaydeden Baysan, ''Bu önemli kursu da biz başlattık. Halktan çok yoğun bir talep alıyor. Mental aritmetik öğretmeni Ebru Aşık tarafından verilen kurslarda çocuklarımız daha başarılı olmak için bir biri ile yarışıyor'' ifadelerini kullandı.

Öte yandan Baysan, hafta içi ve hafta sonu devam eden kursların okullar kapanıncaya kadar devam edeceğini bildirdi.

Kaynak: AA