Okay Temiz Ankara'da

Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı “D52 Davul Perküsyon Festivali” başladı. Festival kapsamında bugün (30 Nisan) ünlü müzisyen Okay Temiz Ankaralılarla buluşuyor.

Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı ev sahipliği yaptığı davul, perküsyon ve ritim meraklılarını bir araya getiren “D52 Davul Perküsyon Festivali” başladı.

İsmini Türkiye’nin en kapsamlı davul metodları arasında yer alan “52 Haftada Temel Davul Dersleri” kitabından alan “D52 Davul ve Perküsyon Festivali”nin açılışını kitabın da yazarı müzisyen Gerçek Dorman yaptı. Katılımı tamamen ücretsiz olan festival kapsamında Arda Varol, Özgür Apak ve Mert Baycan Ankaralı müzikseverler için mini konserler verdi.

Türkiye’nin en iyi davulcuları arasında yer alan Durul Gence’nin onur konuğu olduğu festival kapsamında bugün (30 Nisan) ünlü Müzisyen Okay Temiz de Ankaralılarla buluşacak. 13.00’de ÇSM’de başlayacak programda sırasıyla Ömer Uyanık, Özgür Can Öney, Soner Özer, Senem Diyici, Gerçek Dorman, Jose Mantana, Tolga Ünaldı, Nedim Ruacan sahne alacak.
Kaynak: İHA