Hisarcık'ta Şükür Duası
Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde her yıl belediye tarafından organize edilen ’Geleneksel Şükür Duası’na, yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Din Görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve ilahilerin ardından İlçe Müftüsü Mustafa Arda vaaz verdi. Okunan ezan ve topluca kılınan Cuma namazı sonrası İlçe Vaizi İsmail Erkul tarafından Şükür Duası yapıldı.
Şükür duasına, AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Kaymakam Davut Bayraktar, Garnizon Komutanı Oğuz Uçak, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, İlçe Emniyet Amiri İsmail Çoban, Hisarcık Müftüsü Mustafa Arda, AK Parti İlçe Başkanı Salim Turası ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı.
Burada konuşma yapan Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri yağmur duası etkinliğinin, son günlerde yağışların bol olması sebebiyle ’şükür duası’ olarak organize edildiğini söyledi.
Çalışkan, ”Birlik beraberliğimizi pekiştiren Şükür duasının düzenlenmesinde emeği geçen yardım komitesinde çalışan gönüllü arkadaşlara, tüm mahalle muhtarlarımıza, hayırsever halkımıza, belediyemiz personeline, ayrıca yemeğin pişirilip, dağıtımında yemekhanelerini bizlere açarak her türlü desteği veren Emet Bor İşletme Müdürlüğü yemekhane görevlilerine çok teşekkür ediyorum. Allah dualarımızı kabul etsin” dedi.
(MA-EFE)
