Hamzaçebi'den Başkan Çetin'e Ziyaret
Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret etti. Hamzaçebi, “Başkanların ulaşılabilir olması çok önemli. Halk, belediye başkanına ulaşamıyorsa, orada sorun yığınları var demektir” dedi.

“BAŞKANLAR ULAŞILABİLİR OLMALI”
Başkan Soner Çetin’in anlattıklarını dikkatle dinleyen Hamzaçebi, yerel yönetimlerin yapacağı hizmetlerin önemine değinerek, yerelde başarı olmadan, genel yönetimde başarının mümkün olmadığını söyledi.
Halk günü toplantılarını takdirle karşıladığını belirten Hamzaçebi, “Çok güzel bir uygulamaya imza atmışsınız. Belediyelerde, başkanlar ulaşılabilir olmalı. Halk belediyeye ulaşamıyorsa, orada sorun yığınları var demektir. Sosyal belediyeciliğin en önemli gereklerinden biri de budur. Halktan kaçarsanız, sorunlardan da kaçmış olursunuz. Fakat görüyorum ki, halkla iç içe bir yönetim sergiliyorsunuz. Yerel yönetimlerin başarısı, genel yönetimde de başarı sergilemenin en önemli unsuru. Yerel yönetimlerde başarı olmadan, genel yönetimde başarı yakalanamaz” dedi.
“HER HAFTA BİR AÇILIŞ YAPIYORUZ”
Belediye hizmetlerinden de söz eden Başkan Çetin, 2 yıl gibi bir sürede, halka verdikleri sözleri birer birer yerine getirdiklerini belirterek, hizmetteki başarıyı her hafta bir açılış gerçekleştirerek süslediklerini belirtti.
Her mahalleye semt kreşi ve emekli evleri projelerini de anlatan Başkan Çetin, halkı kucaklayan projeler ürettiklerini ve bu projeleri de birer birer hayata geçirdiklerini kaydetti.
Ziyarette, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, CHP Adana Milletvekili Aydın Uslupehlivan ve CHP’li yöneticiler de hazır bulundu.
