DİKA'dan 'Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi'

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından Siirt'te proje kültürünü yayma ve projeli çalışma alışkanlığını benimsetemeye yönelik eğitimlerin ilk bölümü tamamlandı.

Üniversitenin Kezer Kampüsü Konuk evinde üç gündür devam eden ilde faaliyet gösteren bazı kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin de katıldığı 'Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi' seminerlerinin ilk bölümü tamamlandı.

Siirt Yatırım Destek Ofisi tarafından verilen semineri başarıyla bitirenlere, sertifikaları Vali Mustafa Tutulmaz tarafından verildi.

Törende konuşan bulunan Tutulmaz, günümüzde artık proje yapmanın ve projeli olarak çalışmanın zorunlu hale geldiğini belirterek, bu eğitimleri alan personelden kurumları adına proje üretmelerini istedi.

DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ da bu eğitim seminere olan yoğun katılımdan dolayı mutlu olduklarını belirterek, amaçlarının projeli çalışma kültürünü yaymak olduğunu ve eğitimlerin önümüzdeki günlerde de sürdürüleceğini söyledi.

Törende eğitimi başarıyla bitiren 28 katılımcıya sertifikaları verildi.

Törende, Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, Siirt Üniversitesi Rektörü Vekili Prof. Dr. Yüksel Birinci de hazır bulundu.

Kaynak: AA