Kilisli öğrencilerden özel istek
TEOG sınavına giren Kilisli öğrenciler, roketli saldırılar nedeniyle sınava hazırlanamadıklarını söyleyerek bu nedenle ek puan verilmesini istediler.

Roketli saldırıda arkadaşları Gülten Canbolat ile okulun temizlik görevlisi Ayşegül Polat'ı kaybeden öğrenciler, Kilis'e atılan roketlerden dolayı yeteri kadar ders çalışamadıklarını ifade ederek, “Derslerimize iyi çalışamadık, bu nedenle yeteri kadar ders çalışamadık. Ek puan istiyoruz. Bu bombalar sussun, en çalışkan arkadaşlarımız bile 100 puan alması gerekirken, belki yapamayacak hayatının sonuna kadar sıkıntı yaşayacak. 100 puan alan arkadaşlarımız şimdi 70 puan alıyor.Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan yardım bekliyoruz” diye konuştular.

HAZİRAN'DA AÇIKLANMASI BEKLENİYOR
1 milyon 174 bin 427 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. 2'inci dönem TEOG sınavı sonuçlarının ise Haziran ayında açıklanması bekleniyor. TEOG sınavına giremeyen ve geçerli mazeretini belgelendirenler öğrenciler, 14-15 Mayıs'ta mazeret sınavlarına girebilecek. Öğrenciler, 27 Nisan Çarşamba günü yapılan birinci oturumda Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi, 28 Nisan Perşembe günkü ikinci oturumda ise fen ve teknoloji, TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil derslerinden sınava girecek
