Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Arslan, Sakarya'da

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Arslan, Alemdar'ın iradesi, tecrübesi ve siyasetteki ağırlığının Serdivan'a ciddi şekilde yansıdığını söyledi.

Alemdar'a teşekkür etmek için ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Arslan, 'Serdivan sıkıntı çektiğimiz bir ilçeydi. Çok şükür bu sorunları ortadan kaldırdık. İnşallah bu birlikteliği çalışanlarla 1 Mayıs'ta da göstermek istiyoruz. Belediyede taşeron çalışanlarımız var. İnşallah toplu sözleşmeden sonra yeni kanun da çıkarsa belediyemizin bünyesinde olacak şirketlerle yeni bir dönemi başlatmış oluruz.' diye konuştu.

Arslan, Alemdar'ı 1 Mayıs'ta Kent Meydanı'ndaki kutlamalara davet etti.

Alemdar da ziyaretten memnun kaldığını belirterek, 1 Mayıs'ın işçi, millet ve devlete yakışır bir şekilde geçmesini temenni etti.

1 Mayıs'ın bayram havasında geçmesi gerektiren iradeyi yalnız bırakmama adına sonuna kadar alanlarda olacaklarını dile getiren Alemdar, 'Arkadaşlarımızla o meydanlarda başkalarına pirim vermemek için beraber olacağız. İşçiyle hareket etmek isteyen, bayram görmek isteyenlerle resmi alanlarda toplanacağız. Rabbim iyi bir bayram havasında kutlama yapmayı nasip etsin.' ifadesini kullandı.

Kaynak: AA