Gagiad Yeni Yönetimi GSO'da
GAZİANTEP – Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) yeni yönetimi, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu.

Yeni yönetimi tebrik ederek, başarılarının devamını dileyen GSO Başkanı Adil Sani Konukoğlu da kendisinin kurucu başkanı olduğu GAGİAD’ın her zaman birlik beraberlik içinde güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini, kentin ekonomik, sosyal-kültürel gelişimine katkı sağladığını söyledi.
GAGİAD’ın önemli bir misyon üstlendiğine dikkati çeken Konukoğlu, "Derneğin bugünlere gelmesinde gençlerin büyük emeği var. Hepimiz var gücümüzle çalışarak kentimizin ve ülkemizin daha fazla gelişmesini sağlamalıyız. Yükünüz gerçekten ağır, ama başarılı olmak için hepimiz çok çalışmalıyız. GSO olarak yapacağınız çalışmalarda her zaman yanınızdayız. Kapımız sizlere her zaman açık" diye konuştu.
Görüşme, GAGİAD Başkanı Bora Tezel’in, GSO Başkanı Adil Sani Konukoğlu adına GAGİAD Ormanı’na dikilen fidan sertifikasının takdimiyle sona erdi.
