23 Nisan'ı Çalışarak Geçirdiler

Siirt'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende, bazı çocuklar eğlenirken, bazıları da okul harçlığını çıkarmak için çalıştı.

Siirt'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende bazı çocuklar eğlenirken, bazıları da okul harçlığını çıkarmak için çalıştı.

Siirt Atatürk Stadı'nda düzenlenen törene katılan öğrenciler gerçekleştirilen farklı etkinliklerde doyasıyla eğlenirken, okul harçlığı elde etmek ve aile bütçelerine katkıda bulunmak isteyen bazı çocuklar ise bayramı da çalışarak geçirdi.

Çalışan öğrencilerden Ercan Koçak, okul harçlığı çıkarmak için erik sattığını ifade ederek, '13 yaşındayım ve 7. sınıfa gidiyorum. Arkadaşlarımız eğlenirken biz bayramda da çalışıyoruz.' dedi.

İlhan Asus ise 23 Nisan'ın bütün çocuklar için geçerli olduğunu fakat kendilerinin bu bayramda eğlenemediğini belirterek, 'Çalışan çocuklar 23 Nisan'da da mutlu olamıyorlar. Herkes için geçerli olan bu bayramda inşallah bütün çocuklar bir gün birlikte mutlu olur.' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA