Tunceli'de 23 Nisan Kutlama Programında Değişiklik

İl Milli Eğitim Müdürü Eyyüpkoca: 'İlimizde bu sabah meydana gelen hain saldırı sonrasında Valiliğimizin aldığı kararla yarın ilimizde düzenlemeyi planladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programının İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde düzenlenecek bölümü iptal edildi'.

Tunceli'de meydana gelen 3 askerin şehit olduğu terör saldırısı nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programında yer alan bazı etkinlikler iptal edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde yapılan terör saldırısı nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programında değişikliğe gidildiğini belirtti.

Şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine de sabır dileyen Eyyüpkoca, şunları kaydetti:

'İlimizde bu sabah meydana gelen hain saldırı sonrasında Valiliğimizin aldığı kararla yarın ilimizde düzenlemeyi planladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programının İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde düzenlenecek bölümü iptal edildi. Yarın kutlama programı çerçevesinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunulacak ve her okul kendi bünyesinde kutlamasını yapacak.'

Kutlama programı kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün konferans salonunda saat 10.00'da başlaması planlanan etkinliklerde, öğrencilerin şiir ve müzik dinletileri ve dans gösterileri yapılacaktı.
Kaynak: AA