Muş'ta Değerlendirme Toplantısı

Muş Valisi Seddar Yavuz, kamu kurum amirleriyle devam eden projeler ve yatırımlarla ilgili değerlendirme toplantısı gerçekletirdi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Yavuz, devletin insanlara hizmet etmek üzere kurulan bir organizasyon olduğunu söyledi.

Son yıllarda devlet yapılanmasında ciddi bir değişim ve dönüşümün yaşandığına dikkati çeken Yavuz, 'Dünyanın hiçbir döneminde bilgi bu kadar çabuk üretilmemiş ve bu kadar çabuk yayılmamıştı. Aslında bu değişim ve dönüşüm birçok yerleşmiş anlayışı ve zihniyeti de yerinden sarsıyor. Bu sarsılma zaman zaman bir karışıklığa da vesile oluyor.' diye konuştu.

Yavuz, vatandaşını mutlu eden devletin kıymetli ve değerli olduğunu belirterek, şunları söyledi:

'Hepinizin bildiği gibi emreden ve buyuran devletten vatandaşların sorunlarına eğilen, onlara bir ideoloji ve kalıp dayatmaktan çok insanları olduğu gibi kabul eden devlet anlayışına geçilmiştir. Vatandaşın sorunlarını çözdüğümüz ölçüde işimizi iyi yaptığımızı, vatanımızı ve milletimizi çok sevdiğimizi anlayıp idrak etmeliyiz. Bu ülkede yaşayan 78 milyon vatan evladı mutlu değilse, hizmetlerden yeterince faydalanamıyorsa, kamu kurum ve kuruluşlarına gittiğinde iyi karşılanmıyorsa o zaman biz toplumu mutsuz hale getiririz.'

Kaynak: AA