Makamı Çocuklara Bıraktı

Balıkesir’in Havran İlçesinde Özel Rehabilitasyon merkezinde destek eğitimi alan öğrenciler Okul Müdürü Osman Karagöz, Öğretmenler Şerife Elikkaya, Orhan Soğancı, Çiğdem Karadeniz, İsmail Solakoğlu’ndan oluşan heyet 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Belediye Başkanı Emin Ersoy’u makamında ziyaret ederek çiçek hediye ettiler.

Makamı Çocuklara Bıraktı
Belediye Başkanı Emin Ersoy öğrenciler ile tek tek ilgilenerek sohbet etti. Öğrencilerin 23 Nisan Çocuk Bayramını tebrik eden Başkan Ersoy öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Başkan Emin Ersoy kısa süreliğine Başkanlık koltuğunu Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören Hakan Taş isimli öğrenciye bıraktı. Başkanlık koltuğuna oturan Hakan Taş butona basarak Belediye personelini çağırıp talimatlar verdi.

Okul Müdürü Osman Karagöz “Belediye Başkanımız sağ olsun her zaman bizlerin yanında desteğini bizlerden esirgemiyor. Belediye Başkanımız önceki yıl Okulumuzun eksikleri konusunda bizlere yardımcı oldu. Bu yıl ise Okul bahçesinin Çevre düzenleme konusunda gerekli desteği vermekte başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

Rehabilitasyon Merkezi öğretmenlerinden okul hakkında bilgiler alan ve başarılarının devamını dileyen Başkan Ersoy, ”Bir öğrencinin başarısının aynı zamanda aile ve toplum huzuru ve mutluluğu açısından da önemlidir. Özel çocuklarımız bizim için her zaman kıymetlidir. Belediye olarak onların her zaman yanındayız. İmkânlarımız dâhilinde bizlerden talep ettikleri hizmetlerde desteğimiz tam olacaktır” dedi.

Kaynak: İHA