Parmak İzini Değil Parmağını Bıraktı !
İstanbul Beyoğlu’nda bir daireye giren hırsızlar, ev sahibi ile karşı karşıya geldi. Kaçarken parmağı korkuluklara sıkışan hırsızın parmağı koptu. Kopan parmak, polis ekiplerince incelenmek üzere alındı.

Olayı anlatan Veysel Durmuş, “Ben uyurken odanın kapısından içeri girdi. Sesler duyunca fark ettim, uyandım. Altı kişilermiş. Koştum peşlerinden ama yetişemedim. Apartmanda merdivenlerinde koşarken parmağım korkuluklara takıldı ve yaralandı” şeklinde konuştu.
Gazetecilerin “Apartmanda kopmuş bir parmak var. Sizin parmağınız sandık. Acaba hırsızlardan birine mi ait?” sorusu üzerine küçük bir şok geçiren Veysel Durmuş’un, “Şaka mı yapıyorsunuz?” derken parmaklarını kontrol etmesi dikkat çekti.
Eve gelen polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Polisler, hırsızın kopan parmağını da delil torbasına alarak incelenmek üzere emniyete götürdü.
