İşte o tank

Irak'ın Başika bölgesinde DAEŞ'li teröristlerin tanksavarlarla saldırdığı Türk tankının fotoğrafı paylaşıldı. Saldırıya uğrayan tank dönüp 8 atış yaparak DAEŞ'li teröristleri havaya uçurdu.

İşte o tank
Irak'ın Başika bölgesinde DAEŞ'li teröristlerintanksavarlarla saldırdığı Türk tankının fotoğrafı paylaşıldı. Saldırıya uğrayan tank, 8 atış yaparak DAEŞ'li teröristlerin bulunduğu binayı havaya uçurdu.

İSABET ALAN TANK 10 DAEŞ'LİYİ VURDU

Etkili hasarın meydana gelmediği tank, mevzi değiştirerek füzenin geldiği teras bölgesindeki teröristlerin bulunduğu binayı 8 mermi ile havaya uçurup, 10 DAEŞ'li teröristi etkisiz hale getirdi.

İşte o tank

Tanksavarla vurulduktan sonra DAEŞ'li teröristleri havaya uçuran tank

32 DAEŞ'Lİ TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Bina ve civarındaki teröristlerden kurtulanlar orada bulunan araçlar 7 araç ve 4 motosiklet ile kaçmaya başladı. Yapılan atışlarla 5 araç ve 3 motosiklet hareket halindeyken imha edildi. Buradakilerle birlikte toplam 32 terörist etkisiz hale getirildi.

FIRTINA OBÜSLERİ DE VURUYOR

IŞİD'in tanksavar atışı üzerine Başika'da konuşlu Türk topçu birliği de devreye girerek misilleme yapmaya başladı. Fırtına obüsleri daha önceden koordinatları belirlenmiş IŞİD mevzilerini yoğun topçu ateşine tuttu.