Altındağ'da 'Huzur Operasyonu'

Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, iki gün boyunca devam eden denetimlerde 9 iş yeri hakkında yasal işlem yaptı.

ANKARA - Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, iki gün boyunca devam eden operasyonlarda, 9 iş yeri hakkında yasal işlem yaptı.

Altındağ Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, yaklaşık 30 kişilik zabıta ekibi tarafından gerçekleştirilen 'Huzur Operasyonu' hakkında bilgi verildi.

Buna göre Ulus semtindeki Çankırı Caddesi’nde eğlence merkezlerine yönelik iki gün boyunca, iş yerlerinin ruhsatı, canlı müzik izin belgesi ve ruhsat vasıflarının korunup korunmadığı konularında inceleme yapıldı, bölgedeki 9 iş yerine yasal işlem uygulandı.

Ruhsatsız mekan çalıştırma dışında temizlik ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığının da denetlendiği operasyon sırasında yetkililer, işletmelerin mutfaklarını tek tek gezerek kontrol etti.

Açıklamada Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin denetimlere ilişkin görüşlerine de yer verildi. Halk sağlığının her zaman ilk sırada olduğunu kaydeden Tiryaki, toplumun huzuru ve refahı için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.

Denetimlerin sadece eğlence merkezleriyle sınırlı olmayacağını kaydeden Tiryaki, vatandaştan gelen şikayetlere hiçbir zaman duyarsız kalmadıklarına da dikkati çekti. Tiryaki 24 saat boyunca görev başında olduklarını belirterek vatandaşların kendilerine 0-312-507 00 50 numaralı telefondan ya da zabita@altindag.bel.tr adresinden ulaşılabileceğini aktardı.
Kaynak: AA