Eskişehir'deki Doğalgaz Borusu Patlaması

Altyapı çalışması sırasında doğalgaz borusunun patlaması sonucu çıkan yangın anı, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Eskişehir'de altyapı çalışması sırasında doğalgaz borusunun patlaması sonucu çıkan yangın anı, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Görüntülerde, dün sabah saatlerinde Tunalı Mahallesi'nde meydana gelen patlamanın ardından olay yerinde bulunan vatandaşların uzaklaşmasının yanı sıra kepçe operatörü Hasan G'nin kullandığı iş makinesinden inip kaçması yer alıyor.

İş makinesi sürücüsünün bir süre yürüdükten sonra yere yığılıp kalması ve çevrede bulunan vatandaşlar tarafından olay yerinden uzaklaştırması da görüntülere yansıdı.

Tunalı Mahallesi'nde çalışma yapan Hasan G'nin kullandığı kepçe, kazara doğalgaz borusunu patlatmış, patlamanın ardından çıkan yangında, metrelerce yükselen alevler dört katlı bir inşaatın dış cephesini sarmıştı. Yangında, dumandan etkilenen kepçe operatörü ile apartmanda bulunan biri çocuk 6 kişi, 112 Acil Servis ekiplerince çeşitli hastanelere kaldırılmıştı.

Kaynak: AA