Viranşehir'den Kısa Kısa

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 171.yılı

Viranşehir ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 171.yılı dolaysıyla basın mensupları İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Esat Uğur'u makamında ziyaret eden basın mensupları çiçek verdi, Türk Polis Teşkilatı’nın 171.yılını kutladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uğur, toplumun huzur ve güvenliğini sağlama adına çok önemli bir kamu görevi yürüttüklerini belirterek gazetecilere teşekkür etti.

- Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sağır, okul inşaatlarını İnceledi

Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, inşaatı devam eden okullarda incelemelerde bulundu.Şırnak ve Eyyüpnebi Mahallesinde geçen yıl inşaatları başlayan okulları ziyaret eden Sağır ile beraberindekiler, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sağır, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada yapımına devam eden okulların ilçeye hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, eğitim alanında kaliteli hizmet sunma gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Okulların yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Sağır, amaçlarının eğitim alanında çıtayı yükseltmek ve önemli başarılar elde etmek olduğunu ifade etti.
Kaynak: AA