Teröre Dev Bayraklı Tepki
Samsun’da mahalle sakinleri Türkiye’de yaşanan terör olaylarına tepki göstererek caddeye dev bayrak astı.

Mahalle sakini emekli imam Recep Dalkılıç, “Mahalle sakinlerimiz büyük bir duyarlılık gösterdiler. Mukaddes değerimizin kollayıcısı olan güvenlik güçlerimiz teröre karşı büyük bir mücadele veriyorlar. Derebahçe Mahalle sakinleri olarak teröre karşı tek yürek olarak buradayız. Ay-yıldızlı al bayrağımızı asarak teröre karşı tepkimizi göstermek istedik” dedi.
Bayrağın asılmasının ardından mahalle sakini emekli imam Recep Dalkılıç, şehit olan asker, polis ve sivil vatandaşlar için dua okudu.
Bayrağın asılmasına çevrede bulunan vatandaşlarda büyük ilgi gösterirken, yoldan geçen araçlar da kornalarına basarak destek oldular.
