ŞUTSO Başkanı Ertekin Gazetecilerle Buluştu

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı (ŞUTSO) AB Bilgi Merkezi çalışanları kentte görev yapan basın mensuplarıyla biraraya geldi.

Şehir merkezinde bulunan bir restaurantta düzenlenen toplantıda ŞUTSO tarafından yapılan faliyet ve çalışmalar slayt gösterisi eşliğinde anlatıldı.

Toplantıya katılan ŞUTSO Başkanı Eyüp Sabri Ertekin, büyüklerin dediği gibi Avrupa Birliği (AB) hedefinin uzun ve ince bir yol olduğunu ancak güzel bir hedef olduğunu söyledi.

Türkiye'deki insanların da AB üyesi ülkelerdeki yaşam seviyesine ulaşması temennisinde bulunan Ertekin, 'Bunun için canla başla hep birlikte çalışmamız lazım. Bizi almasalar bile önemli olan o kriterleri yakalamaktır. İnsanlarımızı refaha kavuşturmamız lazım. Temennimiz gelir seviyemizi refah seviyemizi arttırmaktır, o zaman herkes daha mutlu olur' dedi.

Diyarbakır'da terör örgütünün gerçekleştirdiği bombalı eylemde şehit edilen polis memurlarına Allah'tan rahmet dileyen Ertekin, bu olayların sona ereceğine inandığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA