Abank'ta Yeni Lider Müge Öner
ABank’ın 31 Mart’ta yapılan Genel Kurul toplantısında Müge Öner, Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.

ABank Yönetim Kurulu olarak banka üst yönetimine destek ve güvenlerinin tam olduğunu belirten ABank Yönetim Kurulu Başkan Vekili Omar H. Alfardan yaptığı açıklamada, “The Commercial Bank (Q.S.C) Türkiye’yi yatırım iştahı açısından cazip ve önemli bir pazar olarak görüyor. Türkiye’de ana hissedarı olduğumuz ABank ile kaliteli bir müşteri tabanıyla sürdürülebilir büyüme bizim ana odağımızı oluşturuyor. Bu hedefe ulaşmak için sermaye artırımı da dâhil olmak üzere her türlü desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.
ABank’ın odaklandığı alanlarda büyümeye devam edeceğini belirten ABank Vekil Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Müge Öner, kurumsal ve ticari bankacılık alanında sundukları yüksek kalitedeki hizmetin, müşteri memnuniyeti ve büyümede büyük katkı sağladığını belirtti.
Öner, kişiye özel bankacılık deneyimi yaşatmayı amaçlayan bireysel bankacılık stratejisiyle mevduat portföyünü genişletmeyi sürdüreceklerini vurguladı.
1996 yılından itibaren bankacılık ve danışmanlık sektörlerinde çeşitli görevlerde bulunan Müge Öner, 2005-2014 yılları arasında Ernst&Young’da Finansal Hizmetlerden Sorumlu Yönetici Ortak olarak görev yaptı. 2014’ten bu yana ABank’ta Mali Kontrol ve Planlamadan sorumlu Baş Genel Müdür Yardımcılığı ve Genel Müdür Vekilliği görevlerini yürüten Öner, evli ve iki çocuk annesi.
